Ga naar de inhoud
Ga door de poort van het nu. Als denken zijn dichtheid verliest, wordt je doorschijnend als een bloem.

Eckhart Tolle

Energetische massage

Deze energetische massage helpt jou als stress je leven bepaalt, je niet optimaal in je lijf voelt, lichamelijke klachten je welbevinden beïnvloeden, je energie tekort schiet, dan kan deze massage jou helpen om de balans terug te vinden in je lichaam of je nu man of vrouw bent.
 

Wat brengt het jou

Je bevrijd voelen van stress en spanning – meer energie en levensvreugde – rust en ontspanning – connectie met je lichaam, je beter in je lijf voelen –  leegmaken van je hoofd – beter slapen – verlichting van rug en nekklachten

Wat is het

Deze energetische massage is ayurvedisch geïnspireerd en werkt zowel ontspannend als energiegevend. Ze werkt in op de prana, dit is levensenergie, die circuleert via de nadis. Nadis zijn energiekanalen waardoorheen de levensenergie stroomt. Vervuilde prana die veroorzaakt werd door psychische belasting kan door een energetische massage afgevoerd worden. Toxines worden verwijderd uit het lichaam via inwerking op de spieren.

Ik masseer op de blote huid en gebruik warme biologische sesamolie. Deze olie is uitermate geschikt voor alle huidtypes. Desgewenst doe ik er wat etherische olie bij.

Door specifieke technieken, wisselende druk, ritme en snelheid kan ik deze massage aanpassen aan jouw behoefte of aan dat wat er nodig is.  Ik richt mij tot jou en zal met volle aandacht aanwezig zijn. Op deze manier krijg jij een energetische massage op maat met een helende en zelf- genezende uitwerking.

Je kan kiezen tussen een behandeling van 1,5 uur of 2 uur. Bij deze laatste worden de marmapunten van het lichaam meegenomen. Marmapunten zijn vitale punten die zorgen voor de verbinding van lichaam, geest en ziel. Ze staan in verbinding met onderliggende weefsels en nemen levensenergie op uit het universele web van leven, de kosmos. Door te werken op deze punten kunnen blokkades worden opgeheven waardoor de energie weer doorstroomt en het lichaam zich ogenblikkelijk kan ontspannen.

Aansluitend de massage kan je kiezen voor stresscoaching. Hierin zullen we zoeken naar wat jij nog nodig hebt en wat ik jou kan bieden. Neem een kijkje bij de rubriek stresscoaching.

Allicht heb je gedoucht en kom je in hygiënische omstandigheden. Mocht je een lange rit achter de rug hebben en je je graag even verfrist, dan kan ik zorgen voor een schaal met water met washandje, zeep en handdoek.

Je bijdrage

1,5 u massage

1,5 u massage = ruim 2u aanwezig
€150

2 u massage

2 u massage = ruim 2,5u aanwezig
€185

Indien je financieel krap zit en dit je zou beletten om een afspraak te maken, dan kan je een korting van 10% krijgen.

Bij boeking van 3 sessies kan ik jou ook een korting van 10% geven. Deze dienen vooraf betaald te worden en zijn niet verenigbaar met de bovenstaande korting.

Contact gegevens

Geremtestraat 6
3220 Holsbeek
+32 495 89 31 88
info@frederikeverhorst.be

Socials

Nieuwsbrief

 Copyright 2022 || Frederike Verhorst || Foto’s Joris Bruyninckx en Peter Cockx