Ga naar de inhoud

Tantra massage voor vrouwen

You are not a drop in an ocean, you are an ocean in a drop.

Rumi

Een tantra massage voor vrouwen nodigt je uit om jezelf lief te hebben, jezelf te accepteren in wie je bent, je oordeel los te laten en jezelf toe te laten in overgave te gaan.

Het kan een cadeautje voor jezelf zijn, waarin je de tijd neemt om jezelf te geven wat je misschien hard nodig hebt. Diep zakken, de flow in je lichaam te voelen, je laten meedrijven op de golven van de zee, je zachtjes te openen voor al het mooie en hierin te ademen.

Een tantra massage voor vrouwen kan je beleven in alle rust maar evengoed kan het mogelijks een dansend spel van beweging en geluid worden. Het laat je toe oordelen los te laten en jezelf te bevrijden van schaamte en taboes zodat jouw levensenergie in alle vurigheid kan aangewakkerd worden.

Je wordt uitgenodigd je vrouwelijke landschap te verkennen en mogelijks intieme kwetsuren te transformeren naar een positieve helende ervaring. Het  kwetsbare in jou krijgt de kans zich te openen zodat diep ingegraven emoties naar de oppervlakte kunnen komen.

Tijdens een tantra massage voor vrouwen kan je lachen, huilen, dansen, trillen en gillen. Met al deze emotionele uitingen ben je van harte welkom en wil ik jou op een veilige manier begeleiden.

Een yonimassage/healing kan deel uitmaken van de sessie indien je dit wenst. Kwetsuren opgelopen in het verleden kunnen imprints op cellulair niveau achterlaten in het bekkengebied. Een yonimassage-de-armouring kan antwoord bieden om deze opgeslagen herinneringen in je cellen te helen.

Hoe verloopt een sessie?

We beginnen altijd met een gesprekje. De massage wordt ingeleid door een consent waarin wederzijdse grenzen worden besproken, gevolgd door een ritueel dat inhoudelijk kan variëren al naargelang de vraag of noden. Het brengt je in contact met je lichaam en geeft jou tools om te voelen wat er zich afspeelt in deze mooie tempel. Het is het eerste contact tussen jou en mij waarin we in een sfeer van verbondenheid respect uitdrukken voor elkaar.

Na de massage krijg je de tijd om alles te integreren. We eindigen met een gesprekje als afsluiting om ervaringen te delen.

Er is mogelijkheid om het ritueel uit te breiden al naargelang de noden en behoeften.

Je kan kiezen voor een massagesessie van 1,5u, 2u of 3u. Hou er rekening mee dat je een uur tot anderhalf uur langer binnen bent. 

Je zorgt ervoor dat je gedoucht hebt, helaas kan ik je geen douche aanbieden. Wel heb je de mogelijkheid om je te verfrissen voor en na de massage.

Heb je al wat meer ervaring dan kan deze sessie evolueren naar een sacred sexuality indien je dit wenst.

Indien je worstelt met een thema rond je seksualiteit dan kan sexual bodywork misschien een optie voor jou zijn.

Je bijdrage

1,5 u massage

1,5 u massage = 2,5- 3u  aanwezig
€210

2 u massage

2 u massage = 3- 3,5 u aanwezig
€250

3 u massage

3 u massage = 4- 4,5 u aanwezig
€320

Korting

Indien je financieel krap zit en dit je zou beletten om een afspraak te maken, dan kan je een korting van 10% krijgen.

Bij boeking van 3 sessies kan ik jou ook een korting van 10% geven. Deze dienen vooraf betaald te worden en zijn niet verenigbaar met de bovenstaande korting.

 

Zelf leren een tantramassage te geven

Je brengt een (gelegenheids) partner mee op wie je oefent. Ben je single dan kan ik zorgen voor een model.

Prijs: 75 euro/uur, indien je zelf een partner meebrengt.

Contact gegevens

Geremtestraat 6
3220 Holsbeek
+32 495 89 31 88
info@frederikeverhorst.be

Socials

Nieuwsbrief

 Copyright 2022 || Frederike Verhorst || Foto’s Joris Bruyninckx en Peter Cockx