Meteen naar de inhoud

If you can grow in love, you will grow in awareness, if you grow in awareness, you will grow in love.

Osho

Relatiecoaching

Met relatiecoaching begeleid ik jullie graag op een vernieuwend pad naar openheid, vertrouwen, plezier en avontuur in je relatie.
 
We zijn immers vaak de fijne verbinding met onze partner kwijt, je wordt prikkelbaar naar elkaar toe, je begint te twijfelen aan jezelf, je hebt niet vervulde verlangens of je verwachtingen zijn groot. 
Zo liggen de oordelen al snel klaar, verzeilen we in een heen en weer getak en loopt het vuur soms al hoog op.
 
Mogelijks wensen jullie meer openheid te brengen in jullie relatie of lopen jullie tegen muren aan in een reeds open relatiepatroon.
 
Of er is een wens om je liefde en seksualiteit wat meer te onderzoeken met elkaar en willen jullie inspiratie  hiervoor.
 
 
 
 
 
Met relatiecoaching bieden we jullie een sterke methodiek aan  om je hart te openen naar elkaar toe en ook in moeilijkere situaties in communicatie te blijven. Maar ook als de liefde nog volop stroomt kan een tantrische benadering in jullie liefdesspel voor veel inspiratie en een mooie verbinding zorgen. Het kan jullie relatie verdiepen, haalt de sleur eruit en opent deuren naar andere en nieuwe dimensies.
 

In een voorbereidend gesprek overloop ik met jullie waar de liefdesstroom mogelijks hapert, waar jullie tegenaan lopen en welke weg jullie wensen te bewandelen. Vanuit een professionele tantrische visie wil ik jullie begeleiden doorheen jullie proces en indien het nodig zou zijn kan ik mijn ervaring in niet-conventionele relaties meenemen in de sessies.

Welke tools kunnen we inzetten?: gesprek, communicatietools zoals zelfonderzoek en zelfbevraging, voice- dialogue, bewustmakingsoefeningen, opmaken van een vernieuwd liefdescontract, wheel of consent, (seksueel) lichaamswerk…

Afhankelijk wat jullie vraag is zal mijn partner Staf mee het proces begeleiden.

Je bijdrage

Intake: 80 euro/koppel

Sessie: 1- 1,5 u : 120 euro/ koppel, indien langer: 40 euro/ half uur extra

Indien met 2 begeleiders: prijs af te spreken.

Contact gegevens

Geremtestraat 6
3220 Holsbeek
+32 495 89 31 88
info@frederikeverhorst.be

Socials

Nieuwsbrief

 Copyright 2022 || Frederike Verhorst || Foto’s Joris Bruyninckx en Peter Cockx