Ga naar de inhoud

If you can grow in love, you will grow in awareness, if you grow in awareness, you will grow in love.

Osho

Relatiecoaching

Met relatiecoaching begeleid ik jullie graag op een vernieuwend pad naar openheid en  vertrouwen in je relatie.

Mogelijks ben je de fijne verbinding met je partner kwijt of je ervaart te weinig ruimte in je relatie. Je struggled met de balans tussen vrijheid en verbinding.
Of je twijfelt aan jezelf, je hebt niet vervulde verlangens of je verwachtingen zijn groot. 
De oordelen kunnen al snel klaarliggen waardoor je kan verzeilen in eindeloze discussies die je relatie niet voeden.
 
Mogelijks wensen jullie meer openheid te brengen in jullie relatie of lopen jullie tegen muren aan in een reeds open relatiepatroon.
 
Mogelijks is er een wens om je liefde en seksualiteit wat meer te onderzoeken met elkaar en willen jullie hierin ondersteund worden.
 
 
 
 
 
Met relatiecoaching bied ik jullie een sterke methodieken aan om je hart te openen naar elkaar toe en ook in moeilijkere situaties in communicatie te blijven. Maar ook als de liefde nog volop stroomt kan een tantrische benadering in jullie liefdesspel voor veel inspiratie en een mooie verbinding zorgen. Het kan jullie relatie verdiepen, haalt de sleur eruit en opent deuren naar andere en nieuwe dimensies.
 

In een voorbereidend gesprek overloop ik met jullie waar de liefdesstroom mogelijks hapert, waar jullie tegenaan lopen en welke weg jullie wensen te bewandelen. Vanuit een professionele tantrische visie wil ik jullie begeleiden doorheen jullie proces en indien het nodig zou zijn kan ik mijn ervaring in niet-conventionele relaties meenemen in de sessies.

Welke tools kunnen we inzetten?: gesprek, communicatietools zoals zelfonderzoek en zelfbevraging, voice- dialogue, bewustmakingsoefeningen, opmaken van een vernieuwd liefdescontract, wheel of consent, (seksueel) lichaamswerk…

Wensen jullie een cadeautje aan jezelf te geven of met een fijne groep tantrische ritueelen te ervaren dan kan een tantrische liefdesreis een onvergetelijke ervaring zijn.

Met het programma Conscious Intimacy in Open Relationships willen we mensen begeleiden om op een veilige, open en transparante manier hun relatie te openen. 

Bij workshops op deze website vind je hier meer informatie over.

Je bijdrage

Intake: 80 euro/koppel

Sessie: 1- 1,5 u : 120 euro/ koppel, indien langer: 60 euro/ half uur extra

Indien met 2 begeleiders: prijs af te spreken.

Contact gegevens

Geremtestraat 6
3220 Holsbeek
+32 495 89 31 88
info@frederikeverhorst.be

Socials

Nieuwsbrief

 Copyright 2022 || Frederike Verhorst || Foto’s Joris Bruyninckx en Peter Cockx