Ga naar de inhoud
We can only choose whether we will feel and not what we will feel.

Sam Keen

Tantra massage voor mannen

Een tantra massage voor mannen maakt je meer ontspannen, meer energiek, meer stromend, meer sensitief, gevoelig en meer liefdevol.

Dit wordt mogelijk gemaakt doordat ik je uitnodig om helemaal  in je lijf te zakken en in volle overgave de massage te ontvangen vanuit je hart.

Ik laat mij inspireren door wat ik zie gebeuren bij jou maar evengoed door de muziek en de verschillende tantra massagestijlen die ik beheers.

Een tantra massage voor mannen is als het ware een dans waarin jij wordt meegenomen op een liefdevolle, energieke en tegelijk ontspannende manier. Deze dans wordt een stukje van jou omdat ze wordt opgenomen door je lichaamscellen en nog dagen kan nazinderen.

Je neemt een onvergetelijke ervaring mee naar huis die jou een stapje verder zet in jouw persoonlijk groeiproces.

 
 

Een lingham massage kan deel uitmaken van de sessie, maar we streven hier geen doel na. Je wordt uitgenodigd je verlangens te leren loslaten waardoor je geest vrij en open wordt en je volop kan genieten voor wat zich aandient. Op die manier kan je helemaal in de ervaring gaan en je hele lichaam ontmoeten, je gevoeligheid vergroten en elke cel laten trillen.

Kwetsuren kunnen naar de oppervlakte komen of je kan geraakt worden door de zachtheid die je ontvangt. Door hierin te ontspannen kan deze sessie een helende ervaring voor jou betekenen.

Ik ben de gever en jij blijft de ontvanger. Het kan verleidelijk zijn om terug te geven wat je ontvangt. Maar om te voelen wat deze massage in jou ontwaakt is het belangrijk in overgave en vertrouwen te kunnen gaan. Op die manier kan je het volle potentieel van een tantra massage voor mannen ervaren. Tegelijk wordt er een veilige bedding geschapen voor jou en voor mij.

Voor wie

Voor mannen die hun eigen seksuele energie in verbinding met hun hart verder willen exploreren. 

Voor hen die nood hebben aan aanraking en openstaan voor verdere persoonlijke groei.

Hoe begin je er aan?

Je neemt telefonisch contact of je stuurt je vraag in het contactformulier. Indien je een afspraak wenst te maken is telefonisch contact de makkelijkste oplossing.

In het beste geval neem je een dagje vrij. Achteraf heb je dan ook alle tijd om thuis na te genieten. Is dit niet mogelijk, dan reserveer je 3 of 3,5 uur in je agenda afhankelijk van de duur van de sessie. Je kan kiezen voor een massage van 1,5, 2 of 3u. 

Je zorgt ervoor dat je gedoucht hebt, helaas kan ik je geen douche aanbieden. Je hebt wel de mogelijkheid om je te verfrissen voor en na de sessie.

Hoe verloopt een sessie?

We beginnen altijd met een intake gesprekje, waarin we kennismaken en jij mij wat vertelt van je achtergrond. Jij krijgt dan ook de nodige uitleg van mijn werkwijze samen met een uitleg waarin ik tantra kader in een breder perspectief.

Daarna volgt er een meditatie waarin het ritueel verweven zit. In deze voorbereiding stem ik mij af op wat er nodig is bij jou en breng ik jou in de goede mindset om de massage aan te vatten.

Na de sessie tantramassage voor mannen krijg je de tijd om alles te integreren. We eindigen met een gesprekje waarin je je ervaring kan delen.

Heb je al wat meer ervaring dan kan deze sessie evolueren naar een sacred sexuality indien je dit wenst.

Indien je worstelt met een thema rond je seksualiteit dan kan sexual bodywork misschien een optie voor jou zijn.

Je bijdrage

1,5 u massage

1,5 u massage = 2,5- 3u aanwezig
€210

2 u massage

2 u massage = 3- 3,5u aanwezig
€250

3 u massage

3 u massage = 4- 4,5 u aanwezig
€320

Korting

Indien je financieel krap zit en dit je zou beletten om een afspraak te maken, dan kan je een korting van 10% krijgen.

Bij boeking van 3 sessies kan ik jou ook een korting van 10% geven. Deze dienen vooraf betaald te worden en zijn niet verenigbaar met de bovenstaande korting.

Zelf leren een tantramassage te geven

Je brengt een (gelegenheids) partner mee op wie je oefent. Ben je single dan kan ik zorgen voor een model.

Prijs: 75 euro/uur, als je zelf een partner meebrengt.

Contact gegevens

Geremtestraat 6
3220 Holsbeek
+32 495 89 31 88
info@frederikeverhorst.be

Socials

Nieuwsbrief

 Copyright 2022 || Frederike Verhorst || Foto’s Joris Bruyninckx en Peter Cockx