Ga naar de inhoud

Sexual bodywork

Don’t seek, don’t search, don’t ask, don’t knock, don’t demand- relax.
If you relax it comes, if you relax it is there. If you relax, you start vibrating with it.

Osho

Met sexual bodywork werken we met vragen en problemen rond je seksualiteit zoals : erectieproblemen, te vroege zaadlozing of moeilijkheden om tot een zaadlozing te komen, seks- pornoverslaving, pijn bij vrijen, vaginisme, moeilijkheden met intiem contact, seksueel misbruik…

Anderzijds kan er een verlangen zijn jezelf te bevrijden van schaamte en taboes en vrijer te worden in het ontvangen van aanrakingen en je daarin expressief te kunnen uiten. Zodat je je eigen sensualiteit en seksualiteit kan onderzoeken.

Of je wil leren hoe je bij jezelf ook heerlijk aanwezig kan zijn en kan genieten van jezelf?

Ik nodig je uit om met  sexual bodywork de verbinding te maken met je hart en je sex zodat je je je helemaal thuis kan voelen in je eigen lichaam.

 

Vanaf onze geboorte hebben we zachte aanraking nodig om ons erkend en bemind te voelen in onze levensenergie. Is dit niet voldoende of op een schadelijke manier gebeurd zowel in onze kinderjaren als in latere relaties dan tast dit ons algemeen welbevinden aan alsook onze gezonde seksuele ontwikkeling.

Gelukkig is het mogelijk om wat je niet gekregen hebt alsnog te ervaren en zo in jouw lichaam te integreren zodat je seksuele levensstroom zich meer harmonieus kan ontvouwen.

In een veilige bedding en binnen jouw grenzen zal ik je met sexual bodywork uitnodigen om je zachtjes te helen helemaal op jouw tempo. Zo kan je de weg vinden naar liefde en vrijheid voor jezelf.

Voor wie?

Deze sexual bodywork sessies zijn voor vrouwen en mannen. Ik nodig je zachtjes uit om stil te staan bij je sensitieve gewaarwordingen en open te staan voor alle ervaringen die je voelt in je lichaam. Op een veilige manier en op jouw tempo zal ik jou begeleiden in je proces.

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met een intakegesprek om je vraag helder te maken.

Aan de hand hiervan bespreken samen het plan en het traject dat je wilt volgen. Het is aangeraden dat je je engageert voor minimaal 3 sessies.  In sexual bodywork werken we met aanraking, massagetechnieken, de-armouring, zelfbeminning, mindful lichaamswerk, bodyscan, adem, beweging, stem en geluid, ontspanningstechnieken, meditatie, bewustmakingsoefeningen en het wheel of consent (d.i. een communicatietechniek om je grenzen en verlangens te leren uitdrukken).

Je bijdrage

€85 per uur

Intakegesprek: €60 per uur (kan ook met zoom).

Indien je financieel krap zit en dit je zou beletten om een afspraak te maken, dan is overleg mogelijk om een korting te krijgen.

Contact gegevens

Geremtestraat 6
3220 Holsbeek
+32 495 89 31 88
info@frederikeverhorst.be

Socials

Nieuwsbrief

 Copyright 2022 || Frederike Verhorst || Foto’s Joris Bruyninckx en Peter Cockx