Meteen naar de inhoud

Jezelf bevrijden - Wie ik ben

Ontmoet Frederike Verhorst: Begeleider in Tantra, Heling en Persoonlijke Groei"

Ik ben moeder van een dochter en een zoon. Mijn zoon komt uit de Filippijnen en is geadopteerd. Het moederschap heb ik met plezier beleefd, maar ik was zoekende en voelde dat mijn loopbaan als kinesitherapeute mij niet de voldoening gaf naar waar ik op zoek was.

Tot ik na mijn scheiding in contact kwam met de tantrische visie. In die periode heelde ik mijn eigen kwetsuren op het gebied van intimiteit en seksualiteit en begon ik na vele jaren van lichaamswerk ( dans, yoga, mindfulness, massage, coaching ea….) met trainingen te volgen in het tantrische werk. Het is een boeiende weg die mij inspireert op vlak van bewustwording in mezelf en in mijn relaties.

frederike verhorst

Met mijn ex- partner leef ik in goede communicatie, hij heeft een huisje gebouwd in een uithoek van de grote tuin zodat we onafhankelijk ons eigen leven hebben kunnen uitbouwen met zorg voor de kinderen.

Mijn werk beoefen ik met passie. Ik ben geboeid om vanuit het lichaam en vanuit het gesprek naar de diepere lagen te gaan om zo bij mensen veranderingsprocessen te kunnen faciliteren. 

Ik hou van de natuur en kan intens genieten om gewoon met de stroom van het leven mee te gaan zonder dat er dingen ‘moeten’. Deze 2 polen inspireren mijn leven, de uitdaging is om een goede balans te zoeken en dat is wat mij dagdagelijks bezighoud.

 

dans therapie stress

‘Mezelf bevrijden’ loopt als een rode draad door mijn leven’.

Ooit zal deze weg voltooid zijn, maar zolang we leven is het een mooie uitdaging om onszelf te bevrijden van dingen die ons bestaan bezwaren zodat we in lichtheid in onze kracht kunnen staan.

Ik wil mensen begeleiden om het leven in zijn volheid te ervaren. Ik wil met hen op weg gaan in hun proces van bevrijding, zodat we vrij en in balans kunnen mee surfen op wat het leven te bieden heeft en ons verbonden voelen met ons hart, met de ander en met het grote geheel, op weg naar een betere wereld.

Het is zo fijn om dat deels met mijn liefdespartner Staf te kunnen doen en samen met hem deze boeiende weg geleidelijk vorm te mogen geven.

OPLEIDINGEN | TRAININGEN | CURSUSSEN

Professionele bachelor in de Kinesitherapie – Psychomotorische Therapie bij kinderen (Aedes Paramedicorum) – Opleiding Spierkettingen (Institut des Chaînes musculaires et articulaires et des Techniques GDS Godelieves Denys- Struyf) – Opleiding Dansexpressie, Hedendaagse dans, Contactimprovisatie en Alexandermethode (Wisper) – 5-ritmes (Oost- west centrum, Orval) –  Authentic movement en Eutonie (De Blauwe Reiger) – Awareness through the Body (Body-Mind- Centering) – Contact dance meets massage (Akademie voor massage en beweging, Amsterdam met Tom Goldhand) – Creatieve Interactie (Educatieve Academie, Antwerpen) – Opleiding dans en bewegingstherapie (Balans, Gent met Pat Van Lantschoot) – Opleiding Danscoach (Utrecht met Jaap Van Manen en Caroline Renette) – Helende Ayurvedische massage (Internationale school voor Ayurveda, Gent met John Marchand) – Mindfulness (Hedwig Dujardin) – Stress en Burn-out coaching (Dr Luc Swinnen) – Masterclass ‘Aanraken in adem’ (Holosakademie, Utrecht) – Yoga (Yogacentrum Panta-rei, Swami Satyam Majnu). 

Tantraretreats- trainingen: Alain Aerts (Terra Luminosa), Johan Raaijmakers (Tantra Atma), Rising Heart (Inge Leemans ) – Tantrische massage, Luc Escot, Johan Raaijmakers, Servane Toullier – Sexual Potential (Rising Heart ) – Sacred Sexuality, The Phoenix, Underground, The Cosmic body (House of Tantra, Polen met Dechen Dorje)

Voice-dialogue; basistraining bij Marijke Leys ( Voice-dialogue instituut, België), Facilitatortraining energetisch multidimensioneel werk: bij Joanne van Wijgerden ( Almere, Nederland)

Contact gegevens

Geremtestraat 6
3220 Holsbeek
+32 495 89 31 88
info@frederikeverhorst.be

Socials

Nieuwsbrief

 Copyright 2022 || Frederike Verhorst || Foto’s Joris Bruyninckx en Peter Cockx