Ga naar de inhoud
The sacred is discovered in what moves and touches us, in what makes us tremble.

Sam Keen

Tantra 4 handenmassage

Deze tantra 4 handenmassage dompelt je in, in een bad van liefdevolle, tedere, stevige, vurige, golvende, tintelende en energetische aanrakingen. Het brengt je volledig in het hier en nu, je mind komt in een soort van rollercoaster terecht zodat je niet meer weet welke handen bij welke persoon horen. Je lijf wordt gevoeliger en sensitiever, emoties kunnen loskomen, oordelen kunnen zich oplossen. Hierdoor wordt de weg vrijgemaakt om expressie te geven aan datgene wat leeft in jou. Dit proces is jouw proces, wij zijn de facilitators.

We laten ons leiden door wat er nodig is, voelend waar jij (aan)geraakt wil worden. We zorgen voor een veilige bedding waarin je volledig kan zakken en je kan overgeven aan onze handen. Wij zijn de gevers en jij blijft de ontvanger.

Een yoni of linghammassage kan onderdeel zijn van deze tantra 4 handen massage, we werken vanuit een respectvolle houding waarin de vooraf besproken grenzen gerespecteerd worden.

Een de-armouring kan deel uitmaken van de massage indien er oude trauma’s zijn in je bekkengebied die je verhinderen voluit te leven.

We werken altijd met een consent waarin de grenzen besproken worden.

Deze tantra 4 handen massage wordt ingeleid met een ritueel waarin je uitgenodigd wordt contact te maken met je lichaam en waarin we een heilige ruimte creëren om het kosmische veld te betreden.

Je bent welkom als vrouw of man.

Hoe gaan we te werk

Als we jou niet kennen willen we eerst een intakegesprek. Hierin wordt besproken wat je wensen en verlangens zijn, vertel je een beetje van je achtergrond en krijg je uitleg over onze manier van werken.

Als we samen een ‘ja’ voelen kan je overgaan tot het maken van een afspraak.

Ik werk hier samen met een vrouwelijke collega therapeute.

Je bijdrage

1,5 u massage

1,5u massage met voor en nageprek en ritueel
= ongeveer 2,5 – 3u aanwezig:  (2 facilitators)

€360

2 u massage

Voor 2u massage en ritueel = ongeveer 3 – 3,5 u aanwezigheid : (2 facilitators)

€435

Intakegesprek

(kan ook met zoom)

€30 per halfuur

Contact gegevens

Geremtestraat 6
3220 Holsbeek
+32 495 89 31 88
info@frederikeverhorst.be

Socials

Nieuwsbrief

 Copyright 2022 || Frederike Verhorst || Foto’s Joris Bruyninckx en Peter Cockx