Ga naar de inhoud

Don't sit and wait, get out there, feel life

Rumi

Fire Snake

Deze tantra massage heeft zijn naam te danken aan een klein opgerold energiekanaaltje ter hoogte van de stuit, de ‘slapende vuurslang’ genoemd. Daaruit stroomt de kundalini energie. Deze energie wordt in de tantrische traditie ‘Shakti’ genoemd en is in essentie de universele levensenergie ‘Prana’. De kundalini energie of Shakti is een zelfhelende kracht, die langs een centraal energiekanaal in de wervelkolom naar de kruinchaktra beweegt en zich verenigt met Shiva (= bewustzijn) zodat er eenheid en evenwicht bewerkstelligd wordt. 

Het unieke aan deze massage is dat zowel de gever als de ontvanger ongeacht geslacht in de vrouwelijke essentie (Shakti) bewegen. Door middel van slangachtige bewegingen brengen we de slangenenergie in het lichaam die zich mag uiten bij de ontvanger. De aanraking is bewust, traag, diep, vurig en verstrengeld. Seksuele energie wordt geactiveerd en getransformeerd doordat ze naar de hogere chakra’s gebracht wordt en je uitnodigt om de bliss in je lichaam toe te laten. 

 Tijdens deze sessie is het mogelijk dat er oude storende ervaringen naar boven komen die mogelijks gepaard gaan met pijn en verdriet. Deze emoties of/en vibraties mag je volledig toelaten en omarmen zodat ze opgeruimd en afgevoerd kunnen worden. 

Maar ook blijheid, schoonheid en creativiteit kunnen deel zijn van jouw ervaring, waardoor plezier en levensvreugde doorheen je lichaam kan stromen. 

Het is aan te bevelen dat je ervaring hebt met tantra en /of tantrische massages om deze sessie te kunnen boeken. Ken ik jou niet dan nodig ik jou eerst uit voor een intake gesprek. 

Heb je nog geen ervaring dan mag je doorklikken naar tantramassage voor mannen of tantramassage voor vrouwen. Hier vind je ook nog wat extra info die ook van toepassing is op deze massage. 

Je bijdrage

2 u massage

 2u massage= +/- 3u aanwezigheid met voor en nagesprek en voorbereiding 

€250

Korting

Indien je financieel krap zit en dit je zou beletten om een afspraak te maken, dan kan je een korting van 10% krijgen.

Bij boeking van 3 sessies kan ik jou ook een korting van 10% geven. Deze dienen vooraf betaald te worden en zijn niet verenigbaar met de bovenstaande korting.

Contact gegevens

Geremtestraat 6
3220 Holsbeek
+32 495 89 31 88
info@frederikeverhorst.be

Socials

Nieuwsbrief

 Copyright 2022 || Frederike Verhorst || Foto’s Joris Bruyninckx en Peter Cockx