Ga naar de inhoud

Listen to the sounds of the waves within you

Rumi

Lomi lomi massage

 De lomi- lomi is een helingsritueel dat over vele generaties in Hawaï en door verschillende families is doorgegeven van generatie op generatie. 

Het richt zich op het herstellen van de eenheid in jezelf en van de eenheid tussen jou en je omgeving. Het brengt je energiestroom en het herstel van je innerlijke balans op gang. De sessie omzeilt je cognitieve brein, werkt in op je onderbewuste, waardoor er op dieper niveau veranderingen kunnen plaatsvinden.

De lomi- lomi massage zorgt voor ontspanning van je spieren, bindweefsel en zenuwstelsel. Het lymfestelsel wordt geactiveerd zodat je zelfgenezend vermogen wordt aangesproken. Je voelt de stress van je afglijden doordat blokkades en spanningen worden opgelost en je vitaliteit en levenslust toenemen. 

Je lichaam masseer ik met mijn handen en onderarmen in lange vloeiende bewegingen over het hele lichaam. Het stromende effect van het element ‘water’ is verweven doorheen deze massage maar ook de elementen vuur, aarde en lucht komen aan bod. 

Aandachtige aanraking in combinatie met pule (gebed), intentie, liefdevolle affirmaties en adem maken van deze sessie een helend lomi- lomi ritueel. 

Duur van de sessie: 1,5u = je bent ongeveer 2u aanwezig 

Bijdrage: 150 euro 

Je bijdrage

1,5 u massage

Duur van de sessie: 1,5u = je bent ongeveer 2u aanwezig
€150

Korting

Indien je financieel krap zit en dit je zou beletten om een afspraak te maken, dan kan je een korting van 10% krijgen.

Bij boeking van 3 sessies kan ik jou ook een korting van 10% geven. Deze dienen vooraf betaald te worden en zijn niet verenigbaar met de bovenstaande korting.

Contact gegevens

Geremtestraat 6
3220 Holsbeek
+32 495 89 31 88
info@frederikeverhorst.be

Socials

Nieuwsbrief

 Copyright 2022 || Frederike Verhorst || Foto’s Joris Bruyninckx en Peter Cockx