Ga naar de inhoud

Met wie ik samenwerk

staf van pelt

Staf Van Pelt

Ik ben opgegroeid in een gezin waar lijfelijkheid geen plek mocht krijgen en was de jongste van vier zonen die eigenlijk… de dochter had moeten zijn.

Dit maakte dat ik erg geïnteresseerd raakte in mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten, en stilaan op zoek ging om daar mee om te gaan.

Toen ik als kind mijn vader verloor kwam ook onverwachts het thema seksualiteit in mijn leven, al was dat niet op een prettige manier: misbruik.

Mijn worsteling om dit te overleven bracht mij bij het verlangen én de ervaring hoe ongelooflijk mooi en rijk het kan zijn om intimiteit en seksualiteit te kunnen leven op een veilige en hartsgedragen wijze.

Dit is me blijven inspireren en werd een belangrijk thema van persoonlijk onderzoek. Eerst in een studie psychologie, logopedie en filosofie; vervolgens in een therapeutische opleiding en tenslotte o.a. in een training “Sexual Grounding”, een training die focust op hoe de relatie met je ouders bepalend kan zijn voor je leven als volwassen seksuele mens.

Pas wanneer je de last en de pijn van het verleden kan loslaten ontstaat er lichtheid en vreugde en komt het spelende kind terug tevoorschijn.

Het leven bracht me ook twee kinderen: Jannes en Sarah. Toen mijn zoon Jannes op zijn 28ste stierf ontdekte ik dat naast de zware periode die rouwen met zich meebracht er ook lichtheid kan zijn door het zelf leven van de kwaliteiten die Jannes zo warm en met humor op aarde kon neerzetten.

Ik merkte dat de zwaarte van het “missen” geen ballast hoeft te zijn. Het kan de transformatiepoort betekenen naar liefdevol intens genieten, spelen, onbezorgd zijn en naar “natuurlijk” plezier. Zoals het leven bedoeld is zeker?

Die lichtheid, onbezorgde liefde en spelen kan ik in het relateren en werken met Frederike een fijne plek geven. We geven samen de sessies ‘heling van je innerlijke kind’, ‘tantrische liefdesreis voor (gelegenheids)partners‘ en ‘tantrische 4 handenmassage’.

Contact gegevens

Geremtestraat 6
3220 Holsbeek
+32 495 89 31 88
info@frederikeverhorst.be

Socials

Nieuwsbrief

 Copyright 2022 || Frederike Verhorst || Foto’s Joris Bruyninckx en Peter Cockx