Ga naar de inhoud
Step into the fire of self-discovery. This fire will not burn you, it will only burn what you are not.

Mooji

Sacred sexuality

Wil jij jouw volle potentieel leven? Jezelf bevrijden van emotionele blokkades en je helemaal openen voor wat het leven jou te bieden heeft?

Sacred sexuality is een  tantrisch- sjamanistische massagesessie voor iedereen die verlangt naar meer energie en levensvreugde, creativiteit en een diepere connectie met zichzelf en met anderen.

Ik werk met de helende kracht van seksuele energie en nodig je uit je hart te openen voor de universele liefde. Hierdoor kom je in een hoger trillingsveld en maak je meer contact met je zielsmissie.

Hoe gaan we te werk

We starten met het vrijmaken van jouw expressieve kracht dmv. beweging en stemgeluid. Je lichaam wordt als het ware wakker gemaakt voor de sessie. Daarna worden de grenzen besproken, gevolgd door een verbindingsritueel waarin een intentie wordt uitgesproken. Op deze manier creëren we een veilige tempel ruimte.

Door de verschillende manieren van aanraking, stemgebruik en energetisch werk begeleid ik jou in het openen van je kosmische levensenergie in verbinding met het aardse vuur.

Tijdens deze sacred sexuality reis kunnen gevoelens van schaamte en schuld, taboes en belemmerende overtuigingen verhinderen dat je mee kan stromen met de flow. Door expressie te geven aan deze gevoelens en je mee te laten voeren met de muziek die soms heftig en soms rustig is, kan je jezelf bevrijden en je openen voor de hogere dimensies van licht en liefde. Jouw poort naar extase en nieuwe inzichten wordt mogelijks geopend.

Als jij er klaar voor bent, kan deze sessie uitgebreid worden met de-armouring technieken in het bekkengebied. In deze zones liggen vaak trauma’s verborgen, die zowel individueel als collectief hun oorsprong hebben en waardoor spanning wordt veroorzaakt. We dragen allemaal herinneringen mee uit ons verleden en die worden opgeslagen in ons celgeheugen. Door te drukken op deze interne punten en daarin te ademen, worden deze spanningen bevrijd en kan je je verleden helen. Soms gaat dit gepaard met beelden en/of inzichten die je daarbij kunnen helpen. Na een de-armouring kan je ruimer en vrijer voelen in je bekkengebied. 

Na de sessie krijg je tijd om alles te laten integreren. We ronden af met een gesprekje.

Uitbreiding

De sessie kan uitgebreid worden met technieken om jouw expressieve kracht verder te ontwikkelen. We werken met beweging, klank en ademwerk.


Hoe beginnen we er aan? 

Deze sessie boek je best als je al wat tantra ervaring hebt. Ken ik jou niet, dan nodig ik jou eerst uit voor een intakegesprek. Als je na dit gesprek een ‘ja’ voelt, dan kunnen we overgaan tot het maken van een afspraak.

Je bijdrage

1,5 u massage

1,5 u massage = 2,5- 3u aanwezig
€210

2 u massage

2 u massage= 3- 3,5u aanwezig

€250

Uitbreiden

Indien uitgebreider ritueel met beweging- adem en stembevrijding: €30 extra per half uur.

Korting

Indien je financieel krap zit en dit je zou beletten om een afspraak te maken, dan kan je een korting van 10% krijgen.

Bij boeking van 3 sessies kan ik jou ook een korting van 10% geven. Deze dienen vooraf betaald te worden en zijn niet verenigbaar met de bovenstaande korting.

Contact gegevens

Geremtestraat 6
3220 Holsbeek
+32 495 89 31 88
info@frederikeverhorst.be

Socials

Nieuwsbrief

 Copyright 2022 || Frederike Verhorst || Foto’s Joris Bruyninckx en Peter Cockx