Ga naar de inhoud

Over Frederike Verhorst & Staf Van Pelt

Bij ‘Jezelf bevrijden’ streven we ernaar om jouw reis naar persoonlijke bevrijding en diepe verbinding onvergetelijk te maken.

Ik ben Frederike Verhorst, jouw ervaren gids op het gebied van tantra, energetische massage, intimiteit, seksualiteit en relaties.

Met mijn gepassioneerde aanpak en verregaande kennis help ik jou om je ware zelf te ontdekken en een diepere verbinding met jezelf en anderen te ervaren. Mijn liefdespartner Staf deelt dezelfde waarden en missie. Samen creëren we een krachtige en ondersteunende omgeving waarin groei, heling en transformatie mogelijk zijn.

Bij ‘Jezelf bevrijden’ is het ons doel om jou te begeleiden op jouw reis naar zelfontdekking, het ontketenen van jouw potentieel en het beleven van vervulde relaties. Stap binnen in onze veilige ruimte, waar iedereen een warm welkom ontvangt.

Ontdek meer over onze passie, uitgebreide ervaring en unieke visie op persoonlijke groei en diepe verbinding. Geniet van professionele begeleiding en een liefdevolle ondersteuning op jouw pad naar ultieme vrijheid en vervulling. Bereid je voor op een leven dat jouw stoutste verwachtingen overtreft.