Ga naar de inhoud
Home » Blogs » Podcast – De yin-yangman

Podcast – De yin-yangman

Ik hou van een goed gesprek! Laat dat duidelijk zijn na zoveel afleveringen van “De verbindende kracht van kwetsbaarheid” en “De yin-yangman”. En wat maakt dan een goed gesprek? Voor mij is dat een gesprek in verbinding, waarbij je op elkaar afgestemd bent, samen op exploratie gaat over het thema en je je daarin open en kwetsbaar kunt opstellen. Een gesprek waar je op een diepere laag over de dingen kunt spreken.
Alle ingrediënten heb ik in veelvoud mogen ervaren in het gesprek met Staf Van Pelt. Het was een gesprek waar ik helemaal opgeladen van terug kwam. Zoveel boeiends, dat ik het zelf niet allemaal in de podcastmontage verwerkt kreeg.
Staf heeft dan ook een bewogen leven vol persoonlijke drama’s, maar die hij -weliswaar na een moeilijke verwerking- op een wonderlijke manier telkens weer heeft weten transformeren in iets moois. En daarnaast is hij sinds jaar en dag bezig met mannenwerk, nl. het begeleiden van mannen in hun worsteling met zichzelf, het leven en het man-zijn. En precies dat was de reden waarom ik hem absoluut in deze podcastreeks wou hebben.
Ik hoop dat ook jij uitkijkt naar dit boeiende gesprek over mannelijkheid, (kind)trauma’s, de rol van de vader,…
En laat gerust eens horen wat je van het gesprek vond. Alle reacties zijn meer dan welkom!
Matthias Dusesoi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *